Herkenbare huisstijl
in je horecazaak!*
Als horecaondernemer wil je natuurlijk dat jouw zaak opvalt en een onvergetelijke indruk achterlaat bij je gasten. Een manier om dit te bereiken is door het gebruik van gepersonaliseerde, bedrukte horecaproducten. Een herkenbare huisstijl in je horeca zaak creëren is onmisbaar voor horecaondernemers.
1. Creëer een herkenbare huisstijl in je horecazaak
Een sterke huisstijl is essentieel voor het creëren van een herkenbare en aantrekkelijke uitstraling van jouw horecazaak. Denk hierbij aan een passend logo, kleurgebruik en lettertype. Door deze elementen consistent toe te passen op al jouw bedrukte horecaproducten, zorg je voor een professionele en verzorgde uitstraling. Zo is jouw zaak altijd herkenbaar voor je gasten. Heb jij al een herkenbare huisstijl in je horecazaak?
2. Kies voor kwalitatieve bedrukte producten
De kwaliteit van jouw bedrukte horecaproducten is van groot belang. Je wil immers dat jouw gasten een positieve indruk krijgen van jouw zaak. Kies daarom voor kwalitatieve producten die lang meegaan en mooi blijven. The Branding Club biedt bijvoorbeeld een breed assortiment aan horecaproducten van hoge kwaliteit, zoals bedrukte servetten, menukaarten, placemats en bestek zakjes.
LEES OOK: Horeca trends top 10 voor je horecazaak
EN Voedselverspilling in je horecazaak voorkomen: tips
3. Maak gebruik van duurzame materialen
Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema in de horeca. Door te kiezen voor duurzame, bedrukte horecaproducten laat je zien dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Er zijn diverse duurzame opties te koop, zoals gerecyclede materialen en milieuvriendelijke druktechnieken. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar geef je jouw gasten ook een goed gevoel.
4. Zet bedrukte horecaproducten in als promotiemateriaal
Bedrukte horecaproducten zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook dienen als effectief promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte bierviltjes, flesopeners of koffiebekers met jouw logo erop. Deze producten kunnen door jouw gasten mee naar huis worden genomen, waardoor jouw zaak extra onder de aandacht komt.
5. Onderscheid je van je concurrenten
Als horeca ondernemer heb je vaak veel concurrenten om je heen. Het heeft voordelen om in het uitgaansgebied van een stad je zaak te voeren. Maar natuurlijk zijn er ook nadelen. Want hoe zorg je ervoor dat klanten juist bij jou naar binnen lopen? Dat heeft ook met het interieur en de sfeer in je zaak te maken. Vriendelijk personeel en natuurlijk lekkere onderscheidende gerechten op de kaart. Begin je net met je horecazaak? Zoek dan goed uit wat er al is in de buurt en maak jouw zaak net even wat anders.
Met een mooie frisse onderscheidende huisstijl kan je klanten voor je winnen. Bedenk je concept en werk het tot in de puntjes uit. Geef net wat meer service om op te vallen tussen de andere ondernemers in de buurt. Dan maak je er vast en zeker een succes van!
Afbeelding: The Branding Club. * Wil je weten hoe mijn artikelen tot stand komen? Lees er hier alles over!